top of page
  • YouTube - Black Circle
  • SoundCloud - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

ТОП-5 фактів про українського стоматолога та спікера міжнародного рівня Назарія Михайлюка



Назарій багато років працює та розвиває українську стоматологію, відвідав понад 68 країн світу з лекціями для колег-стоматологів.


З нагоди Дня народження відомого українського стоматолога та спікера Назарія Михайлюка ми зібрали ТОП-5 фактів про нього:

І ФАКТ

1-й міжнародний виступ Назарія відбувся 17 червня 2011р. у місті Тірреніа в Італії. Відвідав 68 країн серед них Сполучені Штати Америки​, Канада, Бразилія, Мексика, Італія​, Японія, Іспанія, Португалія, Туреччина, Китай, Франція, Швеція​.


ІІ ФАКТ У 2013-му році Михайлюк розробив ручний інструмент для остаточного препарування (долото для зняття емалі — Deppeler) - розробив набір емалевих ножів з швейцарською компанією Deppeler та розпочав тісну співпрацю по розробці новітніх інструментів у стоматології.


ІІІ ФАКТ

У 2022-му році Назарій ініціював стоматологічні санкції​ проти країни-агресора Росії, яка 24 лютого розпочала війну проти України​. Він провів роботу з іноземними колегами-стоматологами​ з різних країн світу, щоб зупинити агресію Росії​ .

Понад 120 стоматологів​ світу підписали звернення до медичних компаній, щоб вони зупинили співпрацю з Росією​​.


IV ФАКТ Також у 2022-му , перед війною Назарій в 16-ий раз вирушив до Америки (Лас-Вегасу) з метою проведення навчальних та технічних стоматологічних курсів​.

V ФАКТ

З початку повномасштабного вторгнення рф в Україну, спільно з колегами зі всього світу, Назарій займався поселенням переселенців у різних країнах світу.



7 views0 comments
bottom of page