top of page
  • YouTube - Black Circle
  • SoundCloud - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

"Die Stadt Дзеркаль": DNK RomaNa розбивають дзеркала ілюзій

Український гурт DNK RomaNa, відомий своїми глибокими та емоційними поп-рок композиціями, випускає нову пісню "Die Stadt Дзеркаль". Цей трек не просто дарує естетичну насолоду, а й веде слухачів у захоплюючу подорож до глибин самопізнання та роздумів над сприйняттям реальності.


"Die Stadt Дзеркаль" вражає з перших секунд драйвовим ритмом та мелодією, що занурює у вир емоцій. Проте справжня магія розкривається у тексті пісні. Наталія та Роман Янчуки, лідери гурту, майстерно переплітають метафори та образи, створюючи багатогранну картину, де кожен знайде власний сенс.

Пісня змушує замислитися над такими питаннями: Чи дійсно світ довкола нас такий, яким ми його бачимо? Як інформаційний потік та думка суспільства впливають на наше сприйняття? Чи не ховаємо ми істину за маскою ідеалізації? Чи готові ми зіткнутися з власними демонами та викривленнями реальності?


"Die Stadt Дзеркаль" не дає готових відповідей, а лише підштовхує до глибоких роздумів та пошуку власних сенсів. Це заклик до самоаналізу, щирості з самим собою та сміливості йти назустріч правді, навіть якщо вона складна.


Гурт DNK RomaNa підкреслює: "Небезпеку може становити інформація, отримана від інших. На правах первісної вона впливатиме на ваші власні висновки. Тому, вирішуючи те чи інше питання, намагайтеся розглядати його з різних ракурсів, розмірковуйте самостійно, консультуйтеся з оточуючими тільки після того, як сформуєте свою обґрунтовану думку. Опрацюйте якомога більше відомостей. І якщо вже консультуватися, то в якомога більшого кола людей, включно з представниками протиборчих груп."


"Die Stadt Дзеркаль" - це не просто пісня, це мандрівка до глибин самосвідомості, де кожен може знайти власні відповіді та зробити крок до щирого розуміння себе та світу.

Слухайте "Die Stadt Дзеркаль" на всіх стрімінгових платформах вже зараз!


6 views0 comments
bottom of page