top of page

Арсен Мірзоян в програмі "Інтерв'ю Прем'єр" на URC Radio

4 травня об 11am по Чикаго та о 19:00 по Києву - в ефірі URC Radio - Відомий український співак - Арсен Мірзоян - співак, автор усіх своїх пісень, учасник та фіналіст шоу «Голос країни», має характерний тембр та манеру виконання.




Факти:

"У 1997 році виступав у складі гурту "Арс". По тому його запрошено до гурту «Тотем», який — після різноманітних реформ та кількаразових змін складу — поступово перетворився у гурт «Бабурка». Саме з цим колективом взяв участь у фестивалях «Перлини сезону» та «Червона Рута». На одному з них познайомився з Сашком Положинським, лідером гурту Тартак, який незабаром став ведучим проекту «Свіжа кров» телеканалу М1, головною метою якого був пошук молодих талановитих гуртів та виконавців. В одну із таких програм Сашко запросив Арсена разом із гуртом. Згодом, 2008 року, запросив взяти участь у фестивалі «Таврійські ігри» у складі власного гурту «Тартак», де Арсен замість Андрія Підлужного виконував пісню «Не кажучи нікому»."


У 2011 році став учасником шоу «Голос країни», пройшовши складні відбіркові етапи, та потрапив до прямих ефірів у складі команди Стаса П'єхи. На проекті серед учасників та організаторів проекту за Арсеном закріпилося звання «бунтаря». Посів четверте місце у фіналі. У фіналі «Голосу Країни» виконував авторську пісню «Ніч», яка згодом ввійшла в альбом під іншою назвою «Вагітні майбутнім».


Співак котрий працює в стилі Ukrainian Indie-Pop-Rock! Суб'єктивні погляди, розмова про творчість, побут і будні артиста, та прем'єри класних пісень!


Отож не пропустіть! Приєднуйтесь до нашої розмови, телефонуйте в прямий ефір за номером 847 323 2488 та задавайте свої запитання! А також пишіть в коментарях під нашим відео! :)


Почуємось! :) Не забудьте поширити інформацію серед друзів, та поставити LIKE на сторінці #URCRadio!


Cлухайте справжнє Українське!!! 🇺🇦🇺🇸📲🎧🎼

URC Radio - The Roots of Ukrainian Culture And Traditions




8 views0 comments

Comments


bottom of page