top of page

Сучасні технології доктора Б'янко: анонс


У суботу 14 вересня о 6:30 доктор Франческо Б'янко завітає у студію URC Radio! Не проґавте унікальну нагоду почути інтерв'ю з лікарем з великої букви!

Довідка

Франческо Б'янко, доктор медичних наук, доцент кафедри хірургії в Університеті Іллінойс в Чикаго. Університет Іллінойс в Чікаго - найбільша медична школа в США, яка випустила 29 лауреатів Нобелівської премії. Доктор Франческо Біанко є засновником та директором центру Lloyd Nyhus Hernia (Лойд Ніхус Центр Грижі) в вищезгаданому університеті, завідувачем хірургічного відділення в Thorek Memorial Hospita що в Чикаго, а також штатним лікарем в Mount Sinai Hospital in Chicago (Маунт Сайней Хоспітал Чикаго).

Доктор обіймає посаду викладача у двох програмах хірургічної резидентури: Університету Іллінойс в Чикаго в Чикаго та Mount Sinai Hospital. Франческо Б'янко здобув медичну освіту в Медичному школі, Університету ім. “Gabriele D'Annunzio” (Габріеле Д'Аннунціо) в К’єті, Італія, де він також закінчив резидентуру загальної хірургії та отримав сертифікат спеціаліста.

Також лікар закінчив курси вузької спеціальності по малоінвазивнії та роботизованій хірургії в лікарні "Misericordia" що знаходиться в Гроссето, Італія. Ця програма є найбільшою у Світі з підготовки фахівців з малоінвазивної та роботизованої хірургії.

Доктор Б'янко активно бере участь у розвитку роботизованої хірургії з 2003 року. Він є один із засновників та викладачем Міжнародної школи роботизованої хірургії в Гроссето (Італія) а також у лабораторії роботизованої хірургії Паскінеллі в Університеті Іллінойсу в Чикаго. Він підготував передовим методикам роботизованої хірургії понад 200 хірургів з усього світу. Доктор Б'янко є одним із засновників та почесним членом Всесвітньої Асоціації Клінічної Робототизованої Хірургії. Також професор є почесним членом декількох національних та міжнародних хірургічних товариств.

Доктор Б’янко опублікував понад 100 рецензованих публікацій та 11 розділів книг, що стосуються малоінвазивної та роботизованої хірургії. Його запрошують по всьому світу для лекцій, викладання та демонстрації робототизованих процедур. Він отримав кілька послідовних нагород «Золотий скальпель» за викладання, у 2014 та 2017 роках. Професор Б’янко був нагороджений премією MF Rabb та JF Pulido Award у 2016 році. З 2015 року по сьогодні він є визнаний роботизований хірург, хірургічною оглядовою корпорацією та CRSA (Всесвітньої Асоціації Клінічної Робототизованої Хірургії.)

29 views0 comments

Comments


bottom of page