top of page

Чикагський футбольний клуб “Tryzub” стали чемпіонами cвіту



23-27 липня у Місті Орландо ( штат Флорида) пройшов турнір - The World Futsal Championship, котрий відбувся у величезному спортивному комплексі ESPN Wide World Of Sports Complex.

Турнір проведено під керівництвом AAU ( Amateur Athlete Union)

Під час перший регіональний етапу, в якому наша команда посіла 1 місце, (всього було близько 40 команд) а вже на Фінальну частину у Орландо, з’їхались більш ніж 240+ команд з 12 країн світу. І це всього лиш 4-й рік проведення цього турніру. У півфіналі футбольний клуб “Tryzub” здобув не легку перемогу над Австралією, де основний час було завершено з рахунком 3:3, а перемогу наша команда здобула по пенальті і перемогла з рахунком 3:2. У фіналі наші хлопці зустрілися з командою “Ecuador” з NY, в котрій всі 6 гравців були бразильці (футбольна нація). Після першого тайму 1:3 «горіли» , але у другому зібралися і за 9 секунд до кінця матчу вже випереджали суперників з рахунком 4:3.

«Для нас це виїзд став найуспішнішим за все існування клубу, наші хлопці з академії European Futsal Academy (EFA U15 )всього за рік існування здобули Золото в copper division де у фіналі отримали перемогу над командою з Оклахоми з рахунком 4:2, а доросла команда Tryzub стали чемпіонами Open Men’s

Division» - сказав тренер Сергій Бутенко

Саме на цьому турнірі гравець з клубу “Tryzub” - Тарас Дидич став найкращий бомбардиром, забивши в 5-ти матчах - 7 голів і отримав трофейний “золотий” м’яч з особистим підписом легенди світового футболу - бразильця Роберто Карлоса.

Додамо, що клуб “Тризуб” засновано ще у далекому 1999 році! У комнади є цiль завоювати трофей з чемпіонату United State Futsal Cup який проходить під егідою FIFA, у штаті Каліфорнія. “Tryzub” вже брали участь у цьому турнірі, з легкістю проходили регіональні відбори, але найвищим результатом команди на цих змагань є чверть фінал у 2018 році.

Керiвництво клубу та гравцi щиро дякують за пiдтримку та за можливiсть прийняти участь у турнiрi генеральному спонсору - компанiї DVL Express (www.dvlexpress.com).

42 views0 comments

Commentaires


bottom of page