top of page

Син Віктора Павліка створив власний гурт


Днями в Києві, відбулася презентація нового музичного гурту під назвою TWO KOOMS. В рамках заходу також пройшла презентація першого кліпу і концертної програми бенду.

TWO KOOMS - це новий проект за участю артиста Олександра Павлика спільно з композитором Ярославом Микитиним.

"Ми з Ярославом дружимо дуже давно, і дійсно є кумами, тому над назвою довго думати не довелося, все просто - два кума. А ще також просто, як і наша музика. Вона зі змістом, але з дуже простими і словами які легко запам'ятати" - розповідає Олександр.

Група працює в напрямку хіп-хоп, -фанк, -поп. Створення такого проекту стало можливим завдяки Дмитру Говоренко, який став продюсером гурту, який до речі теж кум Павлика.

Концерт TWO KOOMS став стартом проекту на українській сцені.

Варто відзначити, що в цей вечір гості презентації змогли оцінити не тільки програму і новий формат на українській сцені, а й отримати насолоду від прем'єри першої відео роботи, режисером якої став Дмитро Мухін.

Кліп знятий на трек "Мерседес". Це пісня про спорт і різні життєві ситуації, відео ряд надав їй ще більшого настрою, та підкреслив посил.

Серед гостей заходу були помічені Олександр Кривошапко, Влад Сотников, Олег Борщевський, Поль Манондіз, Дмитро Мухін, співачка Kuptsova, Геннадій Крупник, гравці зіркової футбольної команди Маестро та ін.

21 views1 comment

1 Comment


Angelina Velen
Jul 10, 2021

What about sports and various life situations? I mean if it is really about that then there is no harm whatever to get your brand promoted with custom embroidery digitizing merchandize etc.

Like
bottom of page