top of page
  • YouTube - Black Circle
  • SoundCloud - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Співачка Уляна Ройс і OSTROVSKYI тепер разом: «Так просто буває»


Пісня «Так просто буває» привідкриває завісу і дає можливість зазирнути у новий етап творчості співачки Уляни Ройс.

Сингл є першим треком, який підводить слухачів до майбутнього україномовного альбому у стилі hyperpop. Співачці було цікаво поекспериментувати зі звичним для українського шоу-бізнесу стилем «pop» та урізноманітнити його звучання додавши в трек більше несподіваних музичних прийомів.

Трек пронизаний елементами з різних жанрів, які є характерними для цього стилю. Він поєднує поп та електронну музику, дивує наявністю сюрреалістичних звуків. Має відсилки до інтернет культури 00х, чіпляючі фрази, зрозумілі мотиви, але в той самим момент дивує звучанням кожну наступну секунду прослуховування.

«Цей жанр багатогранний і саме він відображає для мене поняття «молодість». Це коли ти різний, яскравий, місцями дивакуватий і незрозумілий, а місцями близький та свій.» , - коментує зірка

«Так просто буває..» : Нерозділене кохання, тяжіння до людини з якою немає майбутнього, марні розмови з собою — все це так просто буває. Коли нестерпно боляче, коли здається, що ти один на один зі своїми думками, коли все, що ти можеш це лише спостерігати зі сторони — все це так просто буває.

Це пісня про наш невідʼємний етап життя, проходячи який, ми стаємо свідомішими, уважнішими до себе та своїх почуттів та емоцій.


108 views0 comments
bottom of page