top of page
  • YouTube - Black Circle
  • SoundCloud - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

"Психологія Сьогодення" - авторська програма Віталія Карпенко. Щоп'ятниці на URC Radio.


Віталій Карпенко – кандидат психологічних наук, доцент, практикуючий психолог-консультант. Науково-педагогічною діяльністю та психологічною практикою займається з 1986 року.

Автор винаходу в галузі психодіагностики, психотерапії та психокорекції «Спосіб психологічної діагностики, психокорекції та психотерапії психічних станів і психосоматичних розладів людини» (патент України № 43419). Автор більше 100 наукових, навчально-методичних праць та посібників.


Також є автором тренінгів та тренером з професійної та спеціальної психологічної підготовки працівників української поліції, прикордонної служби та детективів НАБУ.


Проводив тренінги в проектах посольств США, Великобританії, Швейцарії, Японії; а також ООН, ОБСЄ, USID та інших організацій з перемовин, діалогів, фасилітації, медіації, порозуміння та ненасильницького спілкування, учасник «Мережі фасилітаторів діалогів в Україні».


Надає наступні психологічні послуги:

- подолання конфліктів та налагодження діалогу в сім’ї, на роботі та в побуті; - психокорекція страхів (фобій) та затинання у дітей та дорослих; - подолання депресії та нав’язливих станів, покращення сну; - психокорекція залежностей (алко, нарко, ігро, інтернет); - подолання стресів та посттравматичних стресових розладів; - сімейне психологічне консультування (подолання сімейних конфліктів, встановлення порозуміння між дорослими та дітьми); - розпізнавання маніпуляцій при спілкування та захист від них; - коучинг (супровід та допомога у виявленні прихованих можливостей в роботі та особистому житті, у пошуку нових рішень та цілей, в прийнятті ефективних рішень у нестандартних ситуаціях).


Щоп'ятниці о 4pm по Чикаго в ефірі URC Radio

Тел. прямого ефіру: 224 202 7702

39 views0 comments
bottom of page