top of page
  • YouTube - Black Circle
  • SoundCloud - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

З Днем Народження Україно!!!

Команда URC Radio щиро вітає Вас із визначним святом – Днем Незалежності України! Бажаємо успіхів і плідної праці на благо українського народу. Нехай це свято додасть всім нам наснаги і творчих здобутків в ім’я процвітання нашої незалежної Батьківщини. Від усієї душі зичимо Вам і вашій родині міцного здоров’я, щастя і благополуччя!


URC Radio - Happy Independence Day to UKRAINE

Сьогодні, 24 серпня, українці святкують 29 річницю Незалежності України. День Незалежності України День Незалежності - це державне свято, яке щороку відзначається в цей день на честь ухвалення Верховною Радою УРСР Акта проголошення незалежності України. Саме цей день прийнято вважати датою створення держави Україна в її сучасному вигляді. «Виходячи із смертельної небезпеки, яка нависла була над Україною в зв'язку з державним переворотом в СРСР 19 серпня 1991 року, продовжуючи тисячолітню традицію державотворення в Україні, виходячи з права на самовизначення, передбаченого Статутом OOH та іншими міжнародно-правовими документами, здійснюючи Декларацію про Державний суверенітет України, Верховна Рада Української Радянської Соціалістичної Республіки урочисто проголошує незалежність України та створення самостійної Української держави - України» - йдеться в тексті Акту. За Акт проголосувала абсолютна більшість депутатів Верховної Ради.





Безумовно, ці роки незалежності стали випробовуванням для всіх нас –випробовуванням на зрілість, на терпіння, на толерантність, нарешті – на здоровий глузд. І не може бути сумніву в тому, що працелюбний народ України в змозі поліпшити життя у своїй власній держав


Вже 29-ий рік ми відзначаємо День Незалежності України! З кожним роком розбудови і розвитку нашої держави поглиблюється усвідомлення цієї події і дати – 24 серпня – і значення її для всієї країни, для кожного з нас, її громадян. І це закономірно: великі події осягаються на відстані, з плином часу.

24 views0 comments
bottom of page