top of page
Writer's pictureРостислав Пелех

Готуємось до новорічно-різдвяних свят заздалегідь


Напередодні Нового року і Різдва саме час задуматися про ідеї для подарунків близьким, друзям і колегам. Купівля їх ще попереду, але варто вже розуміти, що саме вам потрібно і де його шукати! Це вбереже від зайвих покупок з початком святкових розпродажів.

Незвичайні «вкусняшки»

Купіть для колеги новий шоколад ручної роботи, який не знайти в звичайному супермаркеті, бабусі — варення з незвичайним смаком, а подрузі — веганські солодощі. Такий сюрприз порадує близьких, а нові гастрономічні враження завжди цінні!

Незвичайна прикраса

Безліч ексклюзивних прикрас ручної роботи можна знайти в інтернеті або на ярмарках.

Колаж мрії

Цікава і бюджетна ідея для незвичайного подарунка. Ви можете зробити колаж із фото з коханим або сімейних портретів. Адже в сучасному світі люди так рідко роздруковують фотографії з телефону! Також як варіант -зробити вирізку з різних журналів: надихаючі картинки, що уособлюють Ваші спільні цілі і мрії. Прикріпіть це до пробкової дошки. Це дуже особистий подарунок, для найближчої людини, який може стати по-справжньому цінним.

Настільна гра

Зараз можна підібрати настільну гру абсолютно для будь-якої компанії і провести час цікаво і весело як у колі сім’ї, так і з друзями. Якщо вам потрібно шукати подарунок дітям – то кращої ідеї не знайти!

Карта світу

Для закоренілих мандрівників і тих, хто збирається ними стати, існуємо безліч незвичайних карт. Шукайте ті, де потрібно «затирати» відвідані місця. Карти світу, Європи чи України — не тільки порадують друзів, які вже багато де були, але і надихнуть з заповнити «білі плями».

Кулінарні приправи у красивій упаковці

Ще один прекрасний подарунок для тих, хто любить готувати із задоволенням. Жодна господиня не відмовиться від вишуканих приправ, особливо, якщо вони в красивих ємностях. Такий презент буде не тільки корисним, але і прикрасить кухню.

Квитки в театр, на концерт, виставку

Особливо здорово дарувати мамам, татам, бабусям і дідусям! А можна купити квитки на всю сім’ю і подарувати всім приємні спогади. Якщо ви знаєте про улюблених виконавців свого чоловіка, то пошукайте концерт його будь-якої групи за кордоном — це пригода, що буде для вас обох незабутнім.

Сертифікат на участь у квесті

Квест – це розважальна гра для команди з декількох людей, в спеціально підготовленому приміщенні. Потрібно працювати в команді, вирішувати логічні завдання і застосовувати спритність – вирішити завдання буває дуже непросто, але цікаво буде всім! Величезний вибір різних квестів можна знайти в інтернеті.

Книга з корисною інформацією або просто для душі

Навіть якщо ви шукаєте подарунок для людини, яка не любить читати — знайдіть щось з привабливим заголовком. Подумайте також над книгами, які будуть не тільки розважати, але і принесуть користь: щось для роботи, саморозвитку або пов’язане з психологією.

Вишукані канцелярські принади

Записні книжки, щоденники, органайзери, планери, красиві зошити, наклейки, декоративні скотчі, незвичайні ручки та інші принади для любителів паперу, крафта і канцелярських товарів.

Крем для рук та інша косметика

Завжди корисний засіб, особливо в офісі! Придивіться до святкових новинок відомих брендів — зазвичай напередодні Нового року вони випускають крему у тематичній упаковці і з незвичайним запахом.

Одяг із зимовими візерунками

Светри, піжами, шкарпетки, шапки, шарфи і рукавиці-щоб зима була теплою. Такого одягу та інших зимових атрибутів незліченно багато в інтернет-магазинах.

15 views0 comments

Comments


bottom of page