top of page
URC Radio

Назарій та Оксана Михайлюки: «Курсів з таким технічним забезпеченням більше немає"


Відомі українські стоматологи Назарій та Оксана Михайлюки ексклюзивно для URC Radio розповідають про інтернаціональні курси у сфері стоматології та про те, наскільки важливо здобувати досвід.


«Багато років нашу команду запрошували за кордон, у різні країни світу для того, щоб ділитись досвідом. Був великий попит. Люди запитували чи можуть вони потрапити до нас, саме на курс із живим пацієнтом. Оскільки, це найвищий рівень навчання, який може отримати спеціаліст у сфері стоматології. Тому, ми створили цей курс та дали можливість українським стоматологам навчатися професійної стоматології»

До слова, в рамках інтернаціональних курсів Оксана та Назарій з поміж 500-та кандидатів обрали модель, яка отримає від них усмішку у подарунок.

«Курсів з таким технічним забезпеченням, обладнанням та інформаційним наповненням більше немає. Ми єдині у своєму роді. Також, наша команда радо приїжджає на різного роду конгреси та конференції. Крайні були у Флориді та Голлівуді. Також планується поїздка у Лас Вегас. Ми завжди раді поспілкуватись з нашими закордонними колегами, почути щось нове та поділитися своїм досвідом», - коментують Назарій та Оксана

(на фото сімейна династія Михайлюків)





28 views0 comments

Comments


bottom of page