top of page
Writer's pictureРостислав Пелех

«Пісня, що об’єднала три покоління» : Ольга Монастирська «Магніт» (ПРЕМ’ЄРА)

Updated: Apr 1, 2020


Вона наче магніт, притягує своєю шаленою енергетикою численну армію фанатів! Успішна співачка та любляча мама, Оля Монастриська днями презентувала беззаперечний хіт «Магніт», який так і заохочує шанувальників до танцю.


«Моїми головними критиками є сім`я. Я помітила, що саме ця пісня об’єднала всі три покоління .Сподобалась усім! Бо не завжди одноголосністю закінчувались родинні прослуховування . Додам, що ця пісня за рахунком є шістдесятою, свого роду маленький ювілей!» - сказала Ольга.


Нова композиція «Магніт» з поміж усіх інших вирізняється самобутнім звучанням, якого надав український композитор та аранжувальник Назарій Гук (більш відомий, як JULIK)! На першій спільній співпраці Оля планує не зупинятись, запевняє, що прихильники невдовзі почують ще чимало цікавих пісень.


«Трішечки спогадів, запакованих в коробочку фантазії , прикрашеною бантиком уяви ,створили нову ,неповторну історію, яка має право на асоціацію ,порівняння і головне неспокій ,бо хтось пригадає минуле ,хтось захоче подорослішати ,а хтось просто ,насолодиться реальністю...» - , додала співачка.


Ольга Монастирська – молода співачка з Тернопільщини, яка встигла побувати режисером на телебаченні, пожити декілька років в США, народити синочка і донечку, та в якийсь момент круто змінити своє життя. Саме Вона твердо будує свою стежку, як виконавиця сучасних українських пісень!



269 views0 comments

Commentaires


bottom of page