top of page
Writer's pictureURC Radio

Соліст гурту Mad Heads Вадим Красноокий ефірі URC Radio в програмі "Інтерв'ю прем'єр".



Соліст гурту Mad Heads Вадим Красноокий презентував нову пісню.


Першого травня відбувся світовий реліз нового синглу Mad Heads «Серця відкрити». Пісня вийшла одразу у двох версіях: англомовна має назву «Take a little time». Під ритми реггі Вадим Красноокий співає про те, як змінилося наше життя в умовах пандемії, та про найголовніше — як жити далі після неї.


15 травня, прем'єра відбудеться в ефірі URC Radio для аудиторії Української аудиторії США. Прем'єра відбудеться в рамках програми "Інтерв'ю прем'єр".

 

Створення пісні під час карантину об’єднало навколо себе людей з різних країн та континентів. Знаходячись в Канаді, Вадим долучив до творчого процесу колег з України та США. Також унікальним досвідом для музиканта стала співтворчість зі своїм сином, 15-річним Даніілом, який не лише розділив з ним спільний простір під час ізоляції, а й долучався до написання музики, знімання відео.


Прем’єра кліпу на пісню відбулася 9 травня на телеканалі М2. Відео знімали на безлюдних вулицях Торонто. З огляду на карантинні правила, музиканти групи не брали участі у зйомках, але кліп вийшов атмосферний і вже набрав півсотні тисяч переглядів на YouTube.


«Ця пісня ніби сама рветься до вас… Здається, я лише щойно записав придуману ідею на телефон і показав друзям (про подальші кроки серйозно не думав - бо які можуть бути плани, коли все закрилося і зупинилося?)» - писав Вадим Красноокий за кілька днів до виходу синглу. Пісня доступна для прослуховування на усіх платформах за посиланням: https://album.link/i/1510725028


22 views0 comments

ความคิดเห็น


bottom of page