top of page
Writer's pictureРостислав Пелех

Kozak System презентував п'ятий альбом "Закохані Злодії"



25 лютого виходить новий, п’ятий за ліком альбом Kozak System. Він має назву «Закохані Злодії», а концертна презентація відбудеться на чотири дні пізніше 29 лютого у столичному Жовтневому Палаці. Як розповів лідер групи Іван Леньо, цей запис і ближній концерт є знаковими для Kozak System.


«Якщо нам вдасться здивувати слухача, якщо нам вдасться зібрати солдаут, то це буде знаком, що Kozak System вийшли на якісно новий щабель в українському шоу-бізнесі, і це дозволяє нам організувати великий тур Україною вже повноцінно без допомоги якихось спонсорів чи інших додаткових засобів і стимулів, а за квиткову касу, як це прийнято у всьому світі. Тому, якщо цей альбом і шоу, яке ми підготували сподобається, то це буде для нас певним Рубіконом і ми його із задоволенням і успішно перейдемо», - переконаний фронтмен Kozak System.


Робота над альбомом тривала рік і це перший довгограй, який музиканти записали так швидко, адже над попередніми дисками працювали десь по два роки. Ще до виходу диску було презентовано п’ять пісень звідти: «Повінь», «Досить Сумних Пісень», «Така Як Літо», «На Маленькій Планеті» та «Я Відчуваю Тебе». Але козаки не збираються цим обмежуватися і планують запускати на радіо решту треків з плити, за винятком однієї композиції «Бензин», автором і виконавцем якої є гітарист групи Олександр Дем’яненко.



10 views0 comments

Comments


bottom of page