top of page
Writer's pictureURC Radio

Ігор Забудьський за 100 днів зробив сольний альбом


Співак, автор пісень та виконавець Iгор Забудський випускає сольний альбом, який має назву «#100Днів». Альбом написаний в рамках челенджа «#100dayschallenge» (зроби за 100 днів), що є, перш за все, викликом для самого артиста. Таку ціль Ігор поставив перед собою 3 вересня, про що заявив на своїй сторінці в Instagram і «перевиконав план», випустивши збірку пісень раніше.

Ця робота грає велику роль у житті артиста, адже Ігор спродюсував безліч творів для інших виконавців, працюючих у різних напрямках музики. Та, попри наполегливість та працьовитість, завжди прагнув чогось більшого, та відкладав свої роботи на потім. Врешті, віднайшовши власне звучання, голос, який найкраще віддзеркалить сутність та внутрішній стан Ігоря, артист розпочав кропітку роботу над власним альбомом.

Весь альбом здебільшого наповнений ліричними піснями та, за словами виконавця, композиції нікого не залишать байдужим, адже феноменом артиста є простота та душевність у творчості. Ігоря можна зустріти на вулиці чи в звичайній кав’ярні - цей образ співак і несе у маси своєю творчістю - він простий перехожий, який з радістю зіграє на гітарі та заспіває пісень.

Відмінною рисою співака є звучання сильного та, інколи, навіть грубого голосу, який, в поєднанні з м’якими інструментами та аранжуванням, перетворюється водночас на щось нестандарте та неймовірно магнетичне, що гіпнотизує та приваблює.

«Творчість, краса і тяга до прекрасного – ось ці ідеали переслідую я і поклоняюся їм. І для створення цього не обов’язково ніжитися на яхті або сидіти у дорогому басейні. Іноді для щастя потрібен рюкзак за плечима, зручне взуття, озеро в горах, чашка чаю та відчуття повної свободи. І це принесе тобі набагато більше радості та задоволення від життя».


4 views0 comments

Comments


bottom of page