top of page
Writer's pictureРостислав Пелех

Замість Євробачення концертний зал в Роттердамі прийматиме хворих



Концертний зал Ahoy в Роттердамі (Нідерланди), в якому планувалося проведення конкурсу Євробачення-2020 року, зараз перетворився у тимчасовий госпіталь для швидкої допомоги хворим на коронавірус.


Як пише Reuters, 30 березня в концертному приміщенні вже почалася робота по установці перших 88 лікарняних ліжок з 690 запланованих. Зазвичай в залах Ahoy проходять маштабні культурні заходи - концерти, ярмарки, виставки та різні спортивні змагання.


“З понеділка у залі Ahoy, що у Роттердамі, створюватимуть умови для розміщення хворих на коронавірус. Вже почали встановлювати перші 88 ліжок, але за потреби це може до 680 ліжок”, - йдеться у повідомленні.


Відзначається, що з квітня в залах комплексу прийматимуть хворих, яким не потрібна госпіталізація в клініці. Таким чином місцева влада сподівається зменшити тиск на медустанови, де число інфікованих за останній місяць стрімко зросла.

Як відомо, цьогорічний міжнародний пісенний конкурс "Євробачення", який мав проходити у Роттердамі, скасували через спалах коронавірусу.


 Конкурс буде перенесений на наступний рік, місце проведення не зміниться, але учасники повинні будуть підготувати на конкурс нову пісню.

За даними Worldоmeter, у світі станом на ранок 30 березня зафіксовано 725 230 випадків коронавірусу, з них 34 034 летальних, 152 185 осіб одужали.


Інформацію надано джерелом:

ukrrain.com

7 views0 comments

留言


bottom of page