top of page
Writer's pictureРостислав Пелех

Кілометри кіноплівки, коротка стрижка і справжній «Yupi»у новому кліпі Анни Добриднєвої


Відома співачка завершила зйомки нової відеороботи на трек «Молоді» й презентує його своїм прихильникам

Через кілька місяців після релізу нового авторського синглу«Молоді», який вже став справжнім хітом, відома співачка й композитор Анна Добриднєва презентує яскраве відео, зняте, відповідно до тематики пісні, у стилі модних нині 90-х років.

Цього разу співачка довірилась режисеру Антону Гребенкіну й оператору Вячеславу Мясищеву, які дуже стильно екранізували новий хіт Добриднєвої. Зйомки відбувалися в новомодному столичному ресторані «Чайхона Gold». Спеціально заради цього відомим стилістом Олегом Садницьким було розроблено чотири яскравих образи, в яких співачка з’явилась у новому кліпі, а завдяки візажу й укладкам від супер-профі з “FORMA” BeautySpace, артистка підкреслила влучну відповідність вибраних образів тому часу. До речі, «Молоді» - перша відеоробота у кар’єрі співачки, де глядач побачить Анну Добриднєву з короткою стрижкою! Так-так!

-Образи є візитною карткою у світ 90-х – піком стилю«Денім», а на думкуфешн трендсеттерів, ці роки назавжди залишаться у нашій пам’яті. Культові артисти, зірки, герої кінострічок тих часів, образам і стилю яких намагався наслідувати кожен з нас, - коментує стиліст Олег Садницький. Мода здійснила чергову спіраль. Писк моди 90-х у тренді! Тому однаково актуальний не тільки одяг від топових світових брендів (піджак Prada, окуляри LindaFarrowта ін.), але й речі з «бабусиної скрині». Вийшов крутий мікс! – розповідає Олег.

Після розробки сценарію було проведено кастинг танцюристів і масовки. В результаті у кліпі «Молоді»взяли участь балет «Black Brides» на чолі з хореографом Ганною Алексеєвою, та юні гімнастки з ДСТШ «Феникс».

- Я постарався передати атмосферу пісні у кожному кадрі! Особливого значення завжди надаю саме танцям – кожен рух має бути обґрунтованим, - ділиться враженнями режисер кліпу Антон Гребенкін. Коли я знімав рекламну сцену в повнометражному фільмі «Давай, Танцюй», то вирішив, що обов’язково зніму кліп на улюблену танцювальну пісню. Так і сталося! З Анею дуже легко працювати, вона заряджає своєю енергією і вміє на сто відсотків довіритись режисеру. Ми багато жартували, але при цьому чітко дотримувались сценарного плану, розкадровок і таймінгу, адже окрім співачки з нами на знімальному майданчику працювали ще десятки людей. Я дуже радий цій співпраці, радий зануритися в атмосферу рідних для мене 90-х і сподіваюсь, що ми виправдали очікування артистки та її прихильників, - каже режисер.

 

Для екранізації треку «Молоді»всіма правдами й неправдами вдалось роздобути кілометри оригінальної відеоплівки з 90-х, справжні відеокамери й відеомагнітофони тих часів, а також один з незмінних маркерів того часу для молоді – пакетований порошок-напій «Yupi», який з великими труднощами вдалось віднайти й викупити в одного зі столичних колекціонерів. До речі, саме на зйомках цього відео юне покоління, що народилось вже у XXIсторіччі, вперше спробувало цей напій зі століття XXго, який був дуже популярним у молоді роки їх батьків.

-Ми хотіли тримати інформацію про знімання кліпу у секреті, але зрозуміли, що це буде дуже складно зробити, коли на майданчику знаходиться більше 50 тінейджерів з гаджетами у руках! Просто пояснювали їм як було раніше, як можна було розраховувати або на фотоапарат у 36 кадрів, або на свою пам'ять.Дівчатка з цікавістю сховали свої телефони. В результаті жодна фотографія не потрапила в мережу, - ділиться враженнями Анна Добриднєва. І як я вже говорила раніше про трек «Молоді», кожен звук у ньому і кожне слово – це мій особистий тригер, і моє нове відео наочно це демонструє. Цей відеоряд – моя особиста ностальгія за тими часами, коли ми дивилися фільми на відеомагнітофонах, робили фото на плівкові фотоапарати, збирали вкладиші, грали у «Тетріс», жили у музичних ритмах того часу і вперше закохувались. Я мовби повернулась у минуле, і у цій купі розмотаної старої плівки – все моє дитинство, мої пригоди і перше кохання. Я вдячна великій команді, що працювала над екранізацією мого синглу«Молоді».Впевнена, що кліп обов’язково полюбить глядач, викличе теплі почуття у всіх, хто пам’ятає ці часи, і у всіх, хто любить саунд і стиль модних нині 90-х. Отже, «Молоді»! Прем’єра! – каже співачка.


15 views0 comments

Comments


bottom of page