top of page
Writer's pictureРостислав Пелех

Dima Libra презентував новий кліп "Вона": прем'єра


Учасник «Голосу країни-5» та номінант музичної премії YUNA-2017 - DIMA LIBRA представив свою п’яту відео роботу – «Вона».

Режисером нової відеороботи виступив Богдана Аудінов. До слова, це перший музичний кліп в його кар’єрі, але в свої 20 років режисер вже попрацював і працює над створенням низки відомих телепроектів!

"Богданові було вкрай важливо, щоб усі його задуми щодо світла буловтілено максимально правильно, тому він долучив до знімального процесу чимало спеціалістів із освітлення. На знімальному майданчикупрацювало 15 осіб. А в зйомці мого першого кліпу, наприклад, брало участь лише троє," - коментує DIMA LIBRA.

Відео знімали в одному з столичних павільйонів, робота тривала 11 годин, майже без перерви.

 

Музична прем'єра:

"Чому я зацікавився цією піснею? Музика в таких композиціях(аранжування) є полотном, а слова – фарбами, якими можна малювати.І я подумав, що хотів би стати рамою для цієї картини, – коментує Богдан. І продовжує, – багато людей бояться невдач та провалів. Що тистарше, тим цей страх більше. Як на мене, краще впасти в 20 років, щобнадалі дивитись не лише вгору, а й під ноги", - сказав режисер картини!

Додамо, що пісню, на яку було знято кліп, співак записав разом із саундпродюсером, автором та виконавцем Микитою Медведєвим, який творить під псевдонімом HORIZON.

9 views0 comments

Comments


bottom of page