top of page
Writer's pictureРостислав Пелех

Святкуй новорічно-різдвяні свята яскраво разом із Balbus та Leya (ПРЕМ'ЄРА)


Cвята не закінчуються ніколи! У такий чудовий період, як Новий рік, важливо зарядитись позитивними емоціями та відчути атмосферу справжніх свят! Саме такий настрій дарують молода співачка Leya та відомий продюсер Олександр Балбус «Balbus” у своєму чудовому дуеті, в пісні "Новий рік"!

"Новий рік" - це пісня, яка з перших акордів змусить Вас пригадати усе найкраще, що відбулось у році та зарядить драйвом та гарним настроєм!

"Пісня «Новий Рік» має у собі, те, чого нам так часто бракує! Настрій - головний лейтмотив цього треку, він звеселяє, він чарує на надихає! Круто, зустрічати Новий рік у колі друзів та родини, отож зустріньте його разом із нашою музичною новинкою - настрій гарантуємо!", - прокоментував трек Balbus

Над треком і музичним оформленням працював сам артист, який вдало передав своє внуттрішнє "Я"!

До слова Balbus - добре знаний в Україні саунд-продюсер та співак, декілька років тому виїхав у Сполученні Штати де й продовжує свою творчість! Окрім сольної кар'єри, Олександр також має власну а головне, україномовну радіостанцію “URC Radio”, (www.urcradio.com) яка щодня заряджає українців Америки і не тільки, класними музичними новинками українських і світових артистів а також корисною інформацією та цікавими програмами і рубриками!

На цьому співак не зупиняється, і готує нові музичні прем’єри, та сольний україномовний альбом, який припаде до душі кожного меломана! Саме творчість Олександра Балбуса «Balbus” має самобутній та незрівняний стиль, що вдало передаться у його піснях!

 

Слухайте музичну новинку в ефірі URC Radio !


2 views0 comments

Comments


bottom of page