top of page
Writer's pictureРостислав Пелех

Як скласти базовий гардероб на літо: цінні поради Андре Тана



Мабуть, чи не кожна дівчина мріє мати всього 6 речей, з якими можна створити десятки різних образів, що відрізнятимуться стилем. Думаєте це неможливо? Зворотне доводить український дизайнер Андре Тан.


Поки всі модниці перебувають на карантині через коронавірус, Андре Тан дає серію цінних порад щодо вибору одягу. Відтак українки після самоізоляції розумітимуть, чого їм бракує в гардеробі та не купуватимуть зайвих речей, які просто стоятимуть у шафі. Тож Андре Тан радить кожній красуні скласти свій базовий гардероб.

"Базовий гардероб, або не такий страшний він, як його малюють. Ми навчимо вас легко скласти гардероб на літо з шести речей. Так, таке теж буває. А особливо в даних умовах – це просто актуально, як ніколи", – анонсував дизайнер. 


За словами Андре Тана, для базового гардероба на літо потрібні всього 6 речей. Це – сукня, шорти, футболка, штани, сорочка і комбінезон. Та на що звернути увагу у виборі цих елементів базового гардероба – дізнавайтесь у матеріалі. 


Комбінезон. Краще обирати приталений з натуральної тканини. Саме такий комбізнезон стане незамінним у міських прогулянках.




Сукня. Андре Тан радить обирати плаття довжиною міді або максі. І обов'язково в дрібний квітковий принт, якщо ви хочете залишатися в тренді.⠀



Шорти. Обов'язково придбайте собі із завищеною лінією талії. Найкраще підійдуть білі шорти або джинсові, однак тут вибір залишається за самою модницею. 



Матеріал за даними 24tv.ua


42 views0 comments

Коментарі


bottom of page