top of page
Writer's pictureURC Radio

Credit Booster - збудуй надійну кредитну історію вже сьогодні


Кредитна історія у США - запорука стабільного майбутнього!!!

Будувати хорошу кредитну історію доведеться кожному хто приїжджає до США на постійне проживання, навіть тому, хто не планує брати кредити.

Кредитний рейтинг важливий для всіх аспектів життя у США. На кредитну історію звертають увагу орендодавці та працедавці та багато інших інстанцій у побутовому житті. За статистикою, одного з чотирьох американців, які влаштовуються на роботу, перевіряють в кредитному бюро.

В кредит купують будинки, машини, будують бізнес, розраховуються за навчання в університетах і коледжах. Навіть щоденні витрати в США часто оплачують кредитною карткою.

Новоприбулим до США буває досить складно перебудуватися на цей лад, адже на батьківщині показником стабільності вважалася відсутність боргів і кредитів, то тут все навпаки: якщо ти нічого не береш в кредит – довести свою чесність і добропорядність буде дуже складно. Потрібно, однак, пам’ятати: важливо не просто брати кредити, але й вчасно за них платити.

Кредитна історія – це, по суті, доказ твоєї надійності і платоспроможності. Чим педантичніше ти оплачуєш свої кредити – тим краща кредитна історія. Чим краща твоя кредитна історія і чим вона довша – тим менші відсотки по майбутніх позиках і більше можливостей.

Кредитна історія відображається в кредитному рейтингу – Credit Score.

Це один з найважливіших показників фінансової репутації людини в США. Зазвичай, рейтинг виражається в цифрах від 300 до 850. Відповідно – чим вищий рейтинг, тим більше шансів отримати кредит на кращих умовах...

31-го жовтня, о 7 pm, в студії URC Radio, в прямому ефірі - представники компанії Credit Booster - Alex Katsman та Alex Mak розкажуть про всі тонкощі побудови кредитної історії в США.

Готуйте свої запитання для спілкування у прямому ефірі!!!

тел. 224 255 50 55

73 views0 comments
bottom of page