top of page
  • YouTube - Black Circle
  • SoundCloud - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

В Парижi вiдбувся «Вечір Української Музики»...


На передодні Нового Року, 21 грудня відбувся зимовий «Вечір Української Музики» 2018!

Концерт відбувся в чудовому фешенебельному у ресторані "In Paris" що у північних пригородах Чикаго!

В програмі концерту пролунали сучасні українські пісні, авторські прем’єри, та незабутня українська класика в сучасних обробках котрі були виконані талановитими молодими артистами української діаспори у Чикаго.

Також в рамках концерту відбувся міні фешн-показ від автентично - сучасного бутіку моди - ITSY Store.

Відбулись також розіграші цікавих призів, від партнерів і спонсорів, серед яких - подарунковий сертифікат на $200 від американсько-української спілки “Cамопоміч” (www.selfreliance.com)

Також в рамках заходу благодійною організацією «Союз Українок Америки імені Лесі Українки» Відділ № 140, були зібрані кошти для допомоги хворим діткам в Україні.

Гостями вечора були еліта української та на диво інших діаспор (приємно що є шанувальники української культури серед людей інших національностей), представники великого і малого бізнесу, адвокати, лікарі, мистецькі та культурні діячі, представники ЗМІ та багато інших шанувальників українського мистецтва.

(фото можливо гортати стрілками вправо, вліво)

(фото можливо гортати стрілками вправо, вліво)

Концерт відбувся за підтримки компаній - партнерів котрі вірять у українські проекти:

Генеральним партнером вечора була юридична компанія Євгена Вайсмана!

Також проект підтримали:

  • Кредитова спілка “Самопоміч” (www.selfreliance.com)

  • Інтерконтинентальна Транспортна компанія DVL Express (www.dvlexpress.com)

  • Локальна транспортна компанія Alynevych INC. (www.alynevych.com)

  • Компанія «Великий луг» (www.facebook.com/Portable-Sauna-332439530843840)

  • Туристичним партнером вечора стала тур. агенція - Tatiana’s Vacations and Tours

  • Декорації і оформлення залу і створення чудової візуальної атмосфери створили компанії ROYAL DECOR Studio та Sanimar Decor Studio

Інформаційними партнерам концерту стали:

Компанія CHICAGO UA (www.chicagoua.org)

і звичайно ж URC Radio (www.urcradio.com)

(фото можливо гортати стрілками вправо, вліво)

Першими на сцену вийшли молода подружня пара - чудові музиканти дуже світлі і позитивні люди - дует Yu&Na

Вона (Надія Жук) - його муза, професійна співачка, викладач вокалу, колишня бек-вокалістка популярного співака Павла Табакова! Представляла Україну на міжнародному джазовому фестивалі «ДжазбеС».

І надзвичайно талановитий гітарист, котрий співпрацював з багатьма українськими артистами. Композитор, аранжувальник і викладач гри на гітарі.

Дует Yu&Na виконали чудову, незабутню українську класику в оригінальних, сучасних обробках:

  • Запроси мене у сни (пісня В. Івасюка)

  • Ой у вишневому садочку (укр. Народна пісня)

  • Іванку Іванку (укр. народна пісня)

(фото можливо гортати стрілками вправо, вліво)

Слідуючою артисткою котра запалила передноворічний вогонь у настрої слухачів була співачка Мар’яна Балаш котра виконала свою авторську композицію і ще 2 прекрасні, сучасні українські композиції:

  • Щастя для тебе (авторська робота Мар’яни Балаш)

  • Але ж я тебе любила (запальна пісня із репертуару Т. Піскарьової)

  • Веселого різдва (чудова різдвяна пісня з репертуару С. Хоми)

(фото можливо гортати стрілками вправо, вліво)

Програму вечора продовжив надзвичайно талановитий співак, можна сказати «золотий голос української діаспори», однофамілець легендарного українського співака - Юрій Яремчук,

котрий виконав надзвичайно цікаві, драйвові і проникливі пісні:

  • Сивий туман над рікою (пісня з репертуару М. Хоми)

  • Без неї ніяк (пісня з репертуару гурту “Без Обмежень”)

  • Приречений на любов (композиція з репертуару В. Павліка)

Далі до Юрія приєдналась співачка Оля Гуменяк - Лауреат премій всеукраїнських і міжнародних конкурсів та фестивалів. Оперна діва, мецо сопрано і володарка 3 октав голосового діапазону.

Разом Юрій і Оля виконали незабутню українську пісню на слова Т. Шевченка - “Не тополю високую” в цікавій, сучасній музичній обробці.

Після романтичного дуету Оля Гуменяк продовжила свій виступ сольно і виконала жартівливу пісню з репертуару української співачки А. Савінської - “Борщ без сала”, музичним продюсером котрої був Олександр Балбус.

Музичну програму концерту гармонійно розбавили чарівні дівчата - моделі, котрі продемонстрували оригінальні сукні від автентично-сучасного бутіку ITSY Store. Дефіле дівчат відбувалось під композицію О. Балбуса - “Два Крила”, котру автор виконав з чарівною співачкою Leya.

Photo

Після міні показу мод, Оля Гуменяк ще раз запалила аудиторію двома сучасними танцювальними піснями

і передала естафету професійному, чудовому гітаристу - Юрію Карпенку котрий в свою чергу виконал інструментально - незабутню українську класику, пісні:

  • Черемшина

  • Рідна мати моя

  • Сіла птаха

Далі на глядачів чекав сюрприз - на сцену вийшли чарівні дівчата, жіноче тріо, Чикагська “ВІА ГРА” - гурт “IONA”. Учасниками даного тріо стали:

Співачка - Надія Жук

Співачка - Leya

Та Ведуча вечора - Iванна Циплюк

Котрі і виконали композицію з репертуару гурта “ВІА ГРА” - “Ой говорила чиста вода”

(фото можливо гортати стрілками вправо, вліво)

Концертну програму продовжила співачка - Мар’яна Місків.

Мар’яна має приємний тембр голосу, та ще й є професійним хореографом-постановником, викладач танців і красива українка, котра любить своїми піснями дарувати людям радість. І дарувала вона в цей вечір радість людям через пісні:

  • Ти мені так потрібен (авторська пісня з репертуару А. Астровської)

  • Україна це ми (популярна пісня співачки К. Бужинської)

  • Пісня для мами (авторська пісня)

А також Мар’яна виконала в дуеті з Юрієм Яремчуком - поп-фолькову композицію “Ти - та любов”, автором котрої є ведучий вечора, відомий український композитор О. Балбус. Доречі, пісня, котру Олександр написав в свій час, ще проживаючи у Києві, і котру заспівав у дуеті Народною Артисткою України - з Т. Піскарьовою. В цей вечір слухачі змогли почути нову інтерпретацію цієї пісні в чудовому виконанні двох надзвичайно талановитих співаків.

(фото можливо гортати стрілками вправо, вліво)

Далі вечір продовжив Стас Маник - професійний саксофоніст, звуки його інструменту пронизують до глибини душі. Стас виконав також незабутню українську класику в сучасних аранжуваннях.

(фото можливо гортати стрілками вправо, вліво)

Остання композиція його виступу (укр. Народна пісня “Чом ти не прийшов”) стала акомпанементом до другого блоку показу мод від магазину хутряних виробів - Màte Vaman.

Після чудового показу мод вечір було продовжено виступом молодої і надзвичайно талановитої співачки ЛЕЇ (Leya), котра була учасницею і титулованою міс глядацьких симпатій конкурсу краси “Miss Ukrainian Chicago 2018”, і є активною учасницею всіх світський, культурних і музичних події в українській громаді Чикаго.

ЛЕЯ (LEYA) виконала незабутню, тематичну пісню легендарного композитора В. Івасюка - “Пісня буде поміж нас” і представила прем’єру нової пісні від композитора і продюсера О. Балбус “Давай-Давай”, офіційний реліз котрої відбудеться зовсім скоро.

Завершив концертну програму вечора чудовий, харизматичний виконавець, і за цікавим співпадінням ведучий вечора - Олександр Балбус (сценічне імя - BÁLBUS).

Олександр Балбус - є ідеологом і одним з організаторів данного свята української музики! Крім того є видатним композитором, його пісні співають зірки різних величин; продюсер, котрий працював практично з усіма українськими зірками і не тільки… Співак, член академії Grammy, також член організації AES (American Engineering Society, автор організацій BMI і ASCAP.

BÁLBUS розпочав свій виступ з романтичного дуету з чарівною Леєю (Leya), котрий вони нещодавно презентували на Ukrainian People Show - чудова романтична композиція, вкотре викликала чуттєві емоції у глядачів.

Доречі хто не чув - ось відео для прослуховування романтичного дуету!

Продовжив BÁLBUS свій виступ кількома запальними авторськими композиціями, також, ще більше розтанцював аудиторію піснею “Ні, я не ту кохав” з репертуару українського гурту “Світязь” і в кінці презентував нову романтичну пісню “Вона”.

На завершення концертної програми, під бурхливі оплески аудиторії всі виконавці вийшли на сцену, і разом заспівали незабутню, оптимістичну пісню “Хай живе надія..” з репертуару Ірини Білик.

Вечір видався дуже класним, душевним, атмосферним, вечором справжньої української музики. Гості змогли вдосталь насолодилися прекрасними виступами цікавих артистів, їх оригінальними виконаннями авторських композицій, прем’єр і новим звучанням укр. народних пісень. А також після концерту змогли “відірватись”, потанцювати під запальний український діско-сет від DJ Arsena.

Зі слів організаторів такі заходи плануються проводитись двічі на рік влітку і взимку!

Місією проекту є розвиток та популяризація української сучасної музики в США, об’єднання української громади а також ознайомлення і залучення інших національностей до всього українського.

Слідкуйте за нашими новинами і не пропустіть слідуючий “Ukrainian Music Night” Summer 2019…


119 views0 comments
bottom of page