top of page
  • YouTube - Black Circle
  • SoundCloud - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

European Futsal Academy - крок на зустріч перемогам!


Свідомі батьки з дитинства будують майбутнє своїм дітям! Починаючи розвивати своїх нащадків з ранніх років у напрямку спорту, в них закладається характер лідера, та надається перевага на ціле життя!

Кожен з батьків хоче бачити свою дитину успішною, щасливою та здоровою, але далеко не всі батьки щось для цього роблять.

Мета нашого Клубу стати помічниками батьків в правильному вихованні дітей, формуванні у них навичок, що допоможуть стати успішними та щасливими в житті.

Скажемо чесно: далеко не всі досягають успіху в житі, підтримують здоровий спосіб життя.

Чарльз Дарвін казав, що в процесі еволюції виживає не сильніший, а найбільш пристосований, або підготовлений до життя. Це стосується не тільки природи, але й людського суспільства.

Від того наскільки ваша дитина буде підготовлена до життя, залежить її успіх в майбутньому!

А головне, який би шлях не обрала дитина, в майбутньому для досягнення успіху їй потрібні: наполегливість, сміливість, жага до перемоги, дисциплінованість, здоров’я. Саме тому, European Futsal Academy готові запропонувати вам унікальну систему навчання, що гарантує комплексний розвиток та набуття основних соціальних навичок нашими вихованцями, що базується на європейських методиках.

Ми знаємо як закласти фундамент переможця та дати вашій дитині перевагу в житті.

Вченими доведено, що до 7 років розум дитини має необмежені можливості. Це найкращий час для закладання фундаменту майбутнього успіху, адже більшість фізичних та соціальних навичок, що людина використовує в житті закладаються в ранньому віці.

Ви повинні знати: якщо вашій дитині сьогодні від 3 до 7 років — потрібно негайно діяти!

Футбольна Академія - European Futsal Academy - оголошує набір учнів від 7-14 років. Ми розвиваємо швидкість, контроль м'яча та вміння швидко приймати правильне рішення на обмеженому просторі. Наша мета - підняти навики футболу, граючи у футзал. Вміння приймати рішення допоможуть дітям грати краще і мати успіх у своїх футбольних клубах та у вцілому у житті.

Наші унікальні програми направлені на комплексний розвиток дітей від 3 до 7 років, та побудовані на основі сучасних європейських методик.
Заняття спрямовані на розвиток фізичних і психологічних якостей, формування соціальних навичок на основі гри у футбол.
З нами ваша дитина гарантовано отримає жагу до спорту та нових знань, розвине свої таланти, стане справжнім лідером - успішним, та впевненим у собі.

  • індивідуальний підхід

  • висококваліфіковані тренери

  • зручний розклад занять

  • комфортні умови тренувань

  • сучасні тренувальні програми

  • розвиток і здоров'я

  • спілкування і дозвілля

Деталі за телефоном: 773 712 3036

European Futsal Academy - крок на зустріч перемогам!

25 views0 comments
bottom of page